Adótanácsadás, könyvelés

Könyvelőirodánk a könyvelési, számviteli bizonylatok begyűjtésénél alapoz a modern technikákra, például az anyagok beküldhetők hozzánk e-mailben és szkennelve is. Ez a rendszer biztosítja számunkra, hogy az ország bármely pontján működő cégnek tudunk könyvelni. A tapasztalat ezzel a rendszerrel kapcsolatban nagyon pozitív, mert átlátható és nyomon követhető mind az ügyfél, mind a könyvelőiroda számára, hogy milyen számlák és bizonylatok kerülnek, kerültek könyvelésre.  A cég tevékenységétől és forgalmától függően ezeket a számviteli anyagokat lehet napi, heti vagy havi rendszerességgel küldeni.

Megegyezés alapján arra is lehetőség van, hogy könyvelőirodánk munkatársai minden hónapban felkeresik az ügyfelet, lehetőséget biztosítva konzultációra és a számlák, bizonylatok vagy más könyveléshez szükséges dokumentumok személyes átvételére.

 

Kihelyezett könyvelés

Könyvelés a helyszínen – Helyszíni könyvelést is vállalunk kihelyezett munkatársakkal Csapatunk könyvelő, mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő és adótanácsadó munkatársakból áll, akik ügyfeleink kényelme érdekében dolgoznak. A bérszámfejtéshez kapcsolódó ügyfélszolgálat szintén lehet helyszíni, illetve elvégezhető könyvelőirodánkban is. Rugalmasan viszonyulunk partnereink igényeihez, teljes szakmai tudásunkkal segítjük ügyfeleink hatékony gazdasági működését. Bebizonyítjuk, hogy a könyvelés nem egy szükséges rossz, hanem a számviteli törvénynek és a piaci gazdaságnak megfelelő vezetői, tulajdonosi döntésekhez szükséges információkhoz jussanak.

A vállalkozásoknál felmerülő kérdéseknél elsősorban arra koncentrálunk, hogy a törvényes keretek között megtaláljuk a cég számára legkedvezőbb megoldásokat.

Adótanácsadás

Adótanácsadásra szinte minden cégnek szüksége van. Utólag a hibás döntést már drágább helyrehozni, mint előre megkérdezni egy adószakértőt. Könyvelő és adótanácsadó szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik a gazdaságban kialakult és közzétett adózási, számviteli ötleteket és problémákat. Különféle szakmai fórumokon konzultálnak a legjobb megoldásokról, illetve megismerik vagy szükség esetén kérik a hatóságok állásfoglalását is.

Adóellenőrzés előtti audit.

Adóhatóság előtti képviselet.

Az ellenőrzési jegyzőkönyv alapján észrevétel készítése, majd fellebbezés.