Adótanácsadás

Adó-tanácsadásra szinte minden cégnek szüksége van. Utólag a hibás döntést már drágább helyrehozni, mint előre megkérdezni egy adószakértőt. Könyvelő és adótanácsadó szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik a gazdaságban kialakult és közzétett adózási, számviteli ötleteket és problémákat. Különféle szakmai fórumokon konzultálnak a legjobb megoldásokról, illetve megismerik vagy szükség esetén kérik a hatóságok állásfoglalását is.

Jelentős gazdasági események, döntések előtt mindenképp érdemes kikérni a könyvelő szakvéleményét, hisz ezért dolgozunk Önnek. Az a feladatunk hogy segítsünk.

Nem vagyunk varázslók, tehát az adót megszüntetni nem tudjuk. Ha megfelelő a kommunikáció az ügyfél és a könyvelő között, akkor sok esetben találunk adómérséklő megoldást, legálisan.

Fontos, vagy még fontosabb, hogy a internetről letöltött vagy a barátoktól kapott adózási mesterfogásokat mindenképp érdemes a könyvelővel megbeszélni, hogy az Ön esetében is védhető-e az, ami a szomszédnál működött, egy ellenőrzés alkalmával.

Adóellenőrzés előtti audit.

Adóhatóság előtti képviselet.

Ellenőrzéshez szükséges adatok összegyűjtése és a hatóság rendelkezésre bocsátása.

Az ellenőrzési jegyzőkönyv alapján észrevétel készítése, majd fellebbezés.