Adótanácsadás, könyvelés

Kihelyezett könyvelés

Könyvelés a helyszínen – Helyszíni könyvelést is vállalunk kihelyezett munkatársakkal Csapatunk könyvelő, mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő és adótanácsadó munkatársakból áll, akik ügyfeleink kényelme érdekében dolgoznak. A bérszámfejtéshez kapcsolódó ügyfélszolgálat szintén lehet helyszíni, illetve elvégezhető könyvelőirodánkban is. Rugalmasan viszonyulunk partnereink igényeihez, teljes szakmai tudásunkkal segítjük ügyfeleink hatékony gazdasági működését. Bebizonyítjuk, hogy a könyvelés nem egy szükséges rossz, hanem a számviteli törvénynek és a piaci gazdaságnak megfelelő vezetői, tulajdonosi döntésekhez szükséges információk adása.

A vállalkozásoknál felmerülő kérdéseknél elsősorban arra koncentrálunk, hogy a törvényes keretek között megtaláljuk a cég számára legkedvezőbb megoldásokat.

Adótanácsadás

Adótanácsadásra szinte minden cégnek szüksége van. Utólag a hibás döntést már drágább helyrehozni, mint előre megkérdezni egy adószakértőt. Könyvelő és adótanácsadó szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik a gazdaságban kialakult és közzétett adózási, számviteli ötleteket és problémákat. Különféle szakmai fórumokon konzultálnak a legjobb megoldásokról, illetve megismerik vagy szükség esetén kérik a hatóságok állásfoglalását is.

Adóellenőrzés előtti audit.

Adóhatóság előtti képviselet.

Ellenőrzéshez szükséges adatok összegyűjtése és a hatóság rendelkezésre bocsátása.

Az ellenőrzési jegyzőkönyv alapján észrevétel készítése, majd fellebbezés.